معماری

ویزای شینگن

ویزای فوری | ویزای شینگن فوری | ویزای شینگن

ویزای شینگن عادی ۱۵ روزه از سفارت ایتالیا

وقت سفارت هلند

وقت سقارت یونان

وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت اسپانیا

 

جهت تعیین وقت سفارت یا اخذ ویزا کافیست یک پیام به شماره تلگرام ۰۹۳۳۰۲۰۴۶۲۲ ارسال کنید تا از شرایط و تعرفه ها و مدارک مورد نیاز آگاه شوید.

دریافت ویزای فوری – ویزای شینگن – تلفن های تماس: ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

 

جهت آگاهی از روش تعیین وقت سفارت ها و اخذ انواع ویزا و مدارک مورد نیاز وارد کانال تلگرام راهنمای سفر شوید.

https://telegram.me/visaeuro

همچنین جهت آشنایی با جاذبه های توریستی کشورهای مختلف در کانال تلگرام راهنمای گردشگری عضو شوید.

https://telegram.me/komaksafar

معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال ۱۹۸۵ بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‌ها کم شود.
بنابراین ویزای شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می‌خواهند به این محدوده وارد شوند.
۲۶ کشور عضو معاهده شینگن هستند: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.
ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

با راه‌اندازی سیستم «وی آی اس» در یازدهم مهر ماه ۱۳۹۱ قوانین گرفتن ویزا و ورود به شینگن یکپارچه‌تر شد.
VIS سامانه اطلاعات ویزای کشورهای عضو شینگن است؛ اطلاعات جامع ویزاها در این سیستم ثبت می‌شود و در مرزهای ورودی شینگن در اختیار مقامات مرزی قرار می‌گیرد.
چهار نوع ویزای شینگن صادر می‌شود که اکثر ویزای مورد درخواست ایرانی‌ها، ویزای توریستی و نوع C آن است. ویزای نوع A ویزای ترانزیت است؛ یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود. ویزای نوع B ویزای عبور است؛ یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند. ویزای نوع D ویزای بلندمدت است که معمولا تاجران و بازرگانان از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند در طی سال چندین بار به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

fori-shengen

انواع ویزای شینگن

ویزای شینگن از ۴ نوع مختلف تشکیل شده است که در خود ویزا با چهار حرف الفبای انگلیسی (A B C D) مشخص شده است.

ویزای شینگن نوع A

ویزای ترانزیت می باشد و مسافر حق خارج شدن از فرودگاه آن کشور را ندارد و تنها می تواند در یکی از فرودگاههای عضو پیمان شنگن هواپیمای خود را عوض کرده و به مقصد کشوری در خارج از شنگن برود.

مثال: شخصی ایرانی که دارای اقامت یا ویزای آمریکا است در یکی از فرودگاه های عضو پیمان شنگن هواپیمای خود را به مقصد آمریکا عوض می کند.

ویزای شینگن نوع B

ویزای عبور می باشد. مسافر تنها حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شنگن بعنوان منطقه عبوری تا کشوری دیگر به صورت زمینی استفاده کند و مسافر حف توقف غیر ضروری در کشور عضو پیمان شینگن را ندارد

مثال: یک ایرانی مقیم روسیه که عازم ترکیه است از طریق مرز زمینی وارد شنگن شده و از طریق زمینی خود را به ترکیه برساند.

ویزای شینگن نوع C

ویزای بازدید: این ویزا برای اشخاصی که به قصد بازدید از کشورهای عضو شنگن قصد سفر دارند صادر می شود و می تواند حداکثر دارای ۹۰ روز اعتبار باشد.

ویزای شینگن نوع D

این نوع از ویزا معمولا برای تجار صادر می شود تا بتوانند در طول سال چندین بار به کشورهای عضو پیمان شینگن وارد و خارج شوند و مدت اعتبار این ویزا یکساله و با روزهای مجاز , حداکثر ۹۰ روز می باشد.

دریافت ویزای فوری – ویزای شینگن – تلفن های تماس: ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن در اکثر کشورهای  حوزه شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است.
مدارکی که باید در روز مصاحبه همراه داشته باشید موارد زیر است:

(در صورت نیاز به  اخذ ویزای شینگن تضمینی داشتن مدارک ذیل الزامی است.)

  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا ویزای شینگن

    اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.
    توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‎شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.

  • شناسنامه و کارت ملی

    ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

  • گذرنامه


    اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.

    کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک و صفحاتی که در آن‌ها  ویزای شینگن خورده تهیه کنید.

  • سه قطعه عکس رنگی

     

    ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، دو قطعه عکس در ابعاد ۶ در ۴ باشد.
    طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

    اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی

  • مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تخصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.
    لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.
  • پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان  انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
  •     همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن   .
  •          سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

    توجه: برای رزرو بلیط هواپیما لازم نیست هزینه‌ای پرداخت ‎شود.

  • بیمه مسافرتی

    برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

     

  • برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر)برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت.
    این رزروها صرفا برای ارائه به سفارت است و تنها هزینه‌ای جزئی برای انجام رزرواسیون دارند.
  • دعوت‌نامه:

    اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده.
    اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.
    مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.

  • توجه: مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولاً دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

راهنمای سفرهای خارجی:

تمام اطلاعاتی را که در خصوص سفر به کشورهای محدوده شینگن و کشورهای انگلیس، آمریکا و کانادا نیاز دارید، از جمله نحوه تعیین وقت مصاحبه برای ورود به سفارت، مدارک مورد نیاز جهت روز مصاحبه، فرم های سفارت، شرایط مهاجرت یا اقامت، انواع ویزاها و راهنمای سفر به این کشورها را برای شما آماده کرده ایم.

 

ویزای کانادا

وقت و ویزای سفارت کانادا

وقت سفارت انگلیس

ویزای شینگن

ویزای تضمینی کانادا

وقت سفارت آمریکا

وقت سفارت انگلیس در تهران

وقت سفارت برای اخذ ویزا

ویزای شینگن اروپا

وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان

تور کانادا

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت انگلیس

در صورت تمایل به اخذ ویزای فوری و ویزای شینگن می توانید با ما تماس بگیرید.

ویزای فوری – تلفن های تماس: ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

 

یک دیدگاه

  1. سلام
    سفارت فرانسه برای ۸ ابان بهم وقت ملاقات داده ولی من باید اول مهر واسه یه دوره فرانسه باشم .چطوری میتونم اقدام کنم تا سریعتر ویزا بگیرم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *