معماری
خانه / ویزای آمریکا

ویزای آمریکا

Flag_of_the_United_States_(Pantone).svg

نحوۀ ارائه درخواست ویزای توریستی آمریکا:

به جهت اینکه سفارت ایالت متحده در ایران موجود نیست، تمامی ایرانیانی که قصد دریافت ویزای غیر مهاجرتی جهت اقامت موقت (ویزای توریستی آمریکا) در ایالات متحده را دارند میتوانند در هریک از سفارتخانه ها یا کنسولگری های ایالات متحده آمریکا در کشورهای مختلف ، درخواست ویزای خود را ارائه دهند. توصیه میکنیم حتمآ قبل از سفر خود در اسرع وقت درخواست خود را ارائه دهید و اگر در کشور دیگری غیر از ایران اقامت دارید توصیه ما اینست که در همان کشور محل اقامت خود درخواستتان را تنظیم بفرمایید.

جهت انجام قسمتی از فرآیند درخواست صدور ویزا لازم است از اکثر متقاضیان ویزا در بخش کنسولی سفارت مصاحبه ایی بعمل آید. به هنگام مصاحبه بدون استفاده از جوهر بسرعت از اثر انگشتان شما تصویر برداری دیجیتالی بعمل خواهد آمد. بعضی از درخواست های صدور ویزا نیاز به بررسی و رسیدگی بیشتری دارند، بطوریکه پس از انجام مصاحبه توسط آفیسر با متقاضی روادید ، صدور روادید به زمان بیشتری نیاز دارد. البته امکان تقاضای همزمان گرین کارت از طریق سرمایه گذاری و تقاضای صدور ویزای توریستی نیز برای متقاضی وجود دارد. و همچنین متقاضی درصورتیکه واجد شرایط ویزای کار باشد میتواند همزمان با درخواست صدور روادید توریستی، در مدت زمان معین شده از طرف ادارۀ مهاجرت آمریکا درخواست صدور ویزای کار خود را نیز ارائه دهد.

امکان انجام مصاحبه به زبان فارسی در سفارت ایالات متحده واقع در کشورهای ذیل برای هموطنان ما محیا شده است:

–        سرکنسولگری ایالات متحده ، آنکارا ، ترکیه

–        سرکنسولگری ایالات متحده ، ایروان ، ارمنستان

–        سرکنسولگری ایالات متحده ، دبی ، امارات متحده عربی

مراحل بعدی برای ارائۀ درخواست توسط متقاضی صدور روادید:

–        پر کردن فرم درخواست صدور روادید غیرمهاجرتی بصورت آنلاین ، فرم DS-160

–        برنامه ریزی برای مصاحبه ، با توجه به زمان انتظار برای مصاحبه

–        آماده شدن برای انجام مصاحبه –مبلغ اعلامی جهت رسیدگی به درخواست صدور روادید را بپردازید و مدارک مورد نیازتان را نیز جمع آوری فرمایید.

مدارک مورد نیاز ارائه به کنسولگری ایالات متحده جهت درخواست صدور ویزای توریستی:

–        ارائۀ یک انگیزه نامه از سمت شما که در آن هدف و قصدتان از سفر به آمریکا را در آن آورده اید، که میبایست شامل یک یا چند قصد از مقاصدی که در بالا آورده ایم باشد.

–        ارائۀ مدارک مالی خود و در صورت وجود، شخص حامی مالی شما.

–        ارائۀ پرینت حساب و موجودی بانکی و مدارک دالّ بر دریافت حقوق ماهیانه در صورت اشتغال و یا دریافت حقوق بازنشستگی.

–        ارائه مدارک مالی جهت اثبات کردن میزان درآمد سالیانه و سال گذشتۀ متقاضی در محل اقامت خود

–        ارائه برنامه زمانبندی شدۀ تفریحی و کاری و مرتبط به سفر متقاضی

–        ارائه اصل گذرنامه و کپی از صفحۀ اول و تمامی صفحاتی که مهر ویزای قبلی آمریکا و یا کشورهای دیگر در آنها موجود است و کپی تمام صفحاتی که مطالب مهم در آنها درج شده است ، و کپی تمام صفحاتی که در آن مهر ورود و خروج به کشور محل اقامت و کشورهای دیگر در آنها موجود میباشد.

–        داشتن ویزای شنگن میتواند اعتبار پاسپورت شما را بالا برده و شانس اخذ ویزای شما را بالاتر میبرد.

–        ارائه مدارک اثبات کننده و نشاندهندۀ وجود علقه و وابستگی و دلیل ،جهت برگشت متقاضی به کشور محل اقامت خود مانند:

داشتن وابستگی خانوادگی و عاطفی مانند داشتن همسر و فرزند و والدین در کشور محل اقامت.

-داشتن مدارکی دالّ بر وابستگی شغلی و داشتن کسب و کار خصوصآ وابسته بودن به سازمان یا شرکت خاصی در کشور محل اقامت متقاضی.

-ارائه مدارک مرخصی و استخدامی و شرح وظایف، و در صورت داشتن کسب و کار خصوصی ارائه مدارک ثبت شرکت و تعداد کارمندان و مدارک دیگر.

-داشتن وابستگی های مالی از قبیل اسناد املاک مسکونی و یا تجاری و کلیۀ دارایی ها.

-داشتن وابستگی تحصیلی ، در خصوص متقاضیانی که در کشور محل اقامتشان در حال تحصیل میباشند.

-داشتن وابستگی های اعتقادی و دینی و مذهبی در کشور محل اقامت متقاضی.

-داشتن وابستگی فرهنگی و اجتماعی بطور مثال وابسته بودن به گروه های خاص فرهنگی و یا اجتماعی.

-ارائه مدارک مالیاتی.

اصولآ سفارت ایالات متحدۀ آمریکا حداکثر تا ۳۰ روز پس از ارائۀ درخواست ،روادید را صادر مینماید ، ولیکن در بعضی شرایط و برخی از پرونده ها که نیاز به بررسی بیشتری دارند فرآیند اداری آنها تا ۶۰ روز پس از ارائه درخواست صدور روادید به طول می انجامد . البته در مورد هر پرونده زمان آن بسته به ضرورت و شرایط خاص آن متغیر و متفاوت است، بهمین خاطر پیشنهاد میشود که متقاضیان پیش از اقدام جهت پیگیری وضعیت اداری درخواست روادید خود، حداقل ۹۰ روز پس از انجام مصاحبه و یا ارائۀ مدارک تکمیلی خود که پس از مصاحبه صورت گرفته است ، صبر بفرمایند. و اگر قصد سفر به ایالات متحده را دارید و نیاز به اخذ ویزا دارید حتمآ زمان مصاحبۀ خود را بسیار پیشتر از زمان برنامه ریزی شدۀ سفر خود تعیین کنید. امکان تمدید ویزا از داخل خاک ایالات متحده نیز در صورت داشتن دلایل قانع کننده موجود میباشد.

بعضی از دلایلی که افسر درخواست ویزای شما را رد میکند را در ذیل آورده ایم:

–        خدمت سربازی در سپاه .

–        رد شدن درخواست ویزای ایالات متحده در زمان قبل .

–        رد شدن درخواست ویزایکشورهای دیگر و یا ویزای شنگن .

–        سفرهمزمان با خانواده ، همسر و فرزندان.

–        نداشتن تمکن مالی .

–        نداشتن سند ملک بنام

–        نداشتن صداقت در مصاحبۀ حضوری در سفارت و یا کتمان حقیقت .

–        باردار بودن شخص متقاضی و یا همسر شخص متقاضی.

–        داشتن دعوتنامه از یکی از خویشان نزدیک که اقامت دائم آمریکا را دارند ، زیرا افسر ویزا مطمئن میشود که شما قصد ماندن در خاک آمریکا را دارید.

–        داشتن دعوتنامه از یکی از نزدیکان مانند همسر .

–        داشتن دعوتنامه از نزدیکانی که خود اقدام به پناهندگی نموده اند.

–        هر علتی که افسر ویزا حس کند که شما ممکن است در آن کشور بمانید و درخواست پناهندگی نمایید.

درصورتیکه قبلآ جهت اخذ ویزای آمریکا اقدام نموده اید ولیکن درخواست شما رد شده است، و اصطلاحآ شما ریجکت شده اید، این حق را دارید که دوباره درخواست بدهید اما صادقانه باید گفت که شانس شما جهت موفقیت در اخذ ویزای ایالات متحده بسیار اندک است و ممکن است حتی تا ده مرتبۀ دیگر هم درخواست شما همچنان رد شود و دلیل خوبی بدست افسر ویزا جهت رد کردن دوبارۀ شما میدهد. و همچنین اگر بی محابا و شتابزده و بدون مشورت با متخصصین این امر و با نداشتن اطلاعات کافی در این زمینه ،در امر درخواست ویزا عمل نمایید بدون شک خود را در معرض خطر ریجکت شدن و تبعات قید شده در بالا قرار میدهید.

داشتن پلن و برنامۀ سفر جهت اخذ روادید ایالات متحده خیلی مهم است و میتواند شانس شما را بمقدار قابل توجهی افزایش دهد، بطور مثال داشتن برنامۀ سفر و اقدام از طریق تورهای توریستی آمریکا میتواند کمک شایانی در جهت اخذ ویزای توریستی به شما نماید.

میزان تمکن مالی هر فرد جهت اخذ ویزای ایالات متحده رابطۀ مستقیم با هدف وی از سفر دارد و بستگی به مدت زمان سفر دارد ،  که شامل پرداخت هزینه های اقامتی ، گشت و گذار ، پرداخت حق بیمه ، توانایی مالی جهت پرداخت بابت بلیط سفر، خورد و خوراک ، مخارج پیش بینی نشده مانند بیماری … میباشد.

توجه بفرمایید که کنسولگری ایالات متحده و افسر ویزا تنها تصمیم گیرندۀ نهایی در مورد اخذ و یا رد درخواست صدور روادید شما میباشند و هرگونه وعدۀ اخذ روادید ایالات متحده بصورت تضمینی از سوی آژانسها و موسسات مهاجرتی و وکلای مهاجرتی و هر شخصی ، کذب میباشد.

همچنین اگر قصد سفر و پا گذاردن به ایالات متحده به قصد ماندن از طرق قانونی را دارید و اگر شانس خود را پایین میبینید میتوانید بجای هدر دادن وقت در کشور محل اقامتتان از آن زمان، جهت رفتن به کشورهای دیگر از طرق تحصیلی و یا کاری و یا حتی گرفتن اقامت دائم و پاسپورت آن کشورها در زمانی نسبتآ کوتاه استفاده نموده و بعد از آن میتوانید بدون دغدغه و گرفتاری خود را به ایالات متحده بصورتی قانونی اعم از کاری و یا ادامه تحصیل منتقل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *